عاطفه همایونی | شهرآرانیوز - بیشتر اوقات وقتی مجبور میشویم در یک وبسایت ثبتنام کنیم، برای حفظ اطلاعات شخصیمان، یکی از اعداد یا یکی از حروف ایمیل و شماره تماسمان را تغییر میدهیم تا هکرها به اطلاعاتمان دست پیدا نکنند، اما با این کار، ممکن است شخص بیگناه دیگری را گیر بیندازیم. در پانصدوهشتمین شماره «وبیوزر»، این نشریه به شما آموزش میدهد چطور با شیوهای قانونی و اخلاقی، خودتان را جای دیگری جا بزنید بهگونهای که نه پای شخص دیگری در میان باشد. نه اطلاعات محرمانهتان به جایی درز کند.
شما میتوانید با سایت رایگان
www.fakenamegenerator.com از هکرها، اسپمها و تبلیغات اجباری فرار کنید. این سایت بر اساس جنسیت، ملیت و کشوری که شما انتخاب میکنید، هویتی آماده به شما ارائه میدهد. این هویت جدید نام کامل، یک آدرس و کد پستی واقعی، یک شماره تلفن و آدرس ایمیل جعلی که سایتها قادر به اعتباریابی آن نیستند، تاریخ تولد، خصوصیات فیزیکی مثل گروه خونی، شغل یا حتی رنگ مورد علاقه شما را شامل میشود.
یکی دیگر از مطالب جالب توجه این شماره «وبیوزر»، معرفی کامل پلتفرم Zooniverse است. این پلتفرم تحقیقاتی از کاربران داوطلب برای پیشبرد پژوهشها در حوزههای مختلف کمک میگیرد. با اینکه بیش از یک دهه از فعالیت Zooniverse میگذرد، این پلتفرم بین کاربران نت در دوران قرنطینه محبوبیت فراوانی پیدا کرده است. کاربران با هر پیشزمینه علمیای میتوانند در پروژههای متعدد این پلتفرم شرکت کنند و بخشی از کار تحقیقاتی را به دست گیرند. علاوه بر حوزههای اخترفیزیک، زیستشناسی و سایر علوم طبیعی، بخشی از پروژههای این پلتفرم بر پژوهشهای هنری، تاریخی و ادبیاتی متمرکز است.
در مطلب کاربردی دیگر، استیو کلارک نرمافزارهایی را معرفی میکند که به کمک آنها میتوان به جای خواندن مطالب طولانی در صفحه اسکرین، بهراحتی نشست و به آنها گوش داد. در این مقاله، کلارک ۳ نرمافزار تبدیل متن به صوت NaturalReader، Capti Voice و Panopreter را که کار با آنها خیلی ساده است معرفی میکند.