واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد]
سرخط خبرها

نگاهی به آخرین شماره مجله «وب‌یوزر» | زندگی در اینترنت با هویت جعلی

  • کد خبر: ۴۲۰۹۱
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
نگاهی به آخرین شماره مجله «وب‌یوزر» | زندگی در اینترنت با هویت جعلی
رابرت اروین، سردبیر «وب‌یوزر»، در آخرین شماره این نشریه با تیتر اصلی «زندگی در اینترنت با نام مستعار و هویت جعلی» درباره یکی از بزرگ‌ترین مشکلات کاربران دنیای وب صحبت می‌کند.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز - بیشتر اوقات وقتی مجبور می‌شویم در یک وب‌سایت ثبت‌نام کنیم، برای حفظ اطلاعات شخصی‌مان، یکی از اعداد یا یکی از حروف ایمیل و شماره تماسمان را تغییر می‌دهیم تا هکر‌ها به اطلاعاتمان دست پیدا نکنند، اما با این کار، ممکن است شخص بی‌گناه دیگری را گیر بیندازیم. در پانصدوهشتمین شماره «وب‌یوزر»، این نشریه به شما آموزش می‌دهد چطور با شیوه‌ای قانونی و اخلاقی، خودتان را جای دیگری جا بزنید به‌گونه‌ای که نه پای شخص دیگری در میان باشد. نه اطلاعات محرمانه‌تان به جایی درز کند.

شما می‌توانید با سایت رایگان www.fakenamegenerator.com از هکرها، اسپم‌ها و تبلیغات اجباری فرار کنید. این سایت بر اساس جنسیت، ملیت و کشوری که شما انتخاب می‌کنید، هویتی آماده به شما ارائه می‌دهد. این هویت جدید نام کامل، یک آدرس و کد پستی واقعی، یک شماره تلفن و آدرس ایمیل جعلی که سایت‌ها قادر به اعتباریابی آن نیستند، تاریخ تولد، خصوصیات فیزیکی مثل گروه خونی، شغل یا حتی رنگ مورد علاقه شما را شامل می‌شود.
 
یکی دیگر از مطالب جالب توجه این شماره «وب‌یوزر»، معرفی کامل پلتفرم Zooniverse است. این پلتفرم تحقیقاتی از کاربران داوطلب برای پیشبرد پژوهش‌ها در حوزه‌های مختلف کمک می‌گیرد. با اینکه بیش از یک دهه از فعالیت Zooniverse می‌گذرد، این پلتفرم بین کاربران نت در دوران قرنطینه محبوبیت فراوانی پیدا کرده است. کاربران با هر پیش‌زمینه علمی‌ای می‌توانند در پروژه‌های متعدد این پلتفرم شرکت کنند و بخشی از کار تحقیقاتی را به دست گیرند. علاوه بر حوزه‌های اخترفیزیک، زیست‌شناسی و سایر علوم طبیعی، بخشی از پروژه‌های این پلتفرم بر پژوهش‌های هنری، تاریخی و ادبیاتی متمرکز است.
 
در مطلب کاربردی دیگر، استیو کلارک نرم‌افزار‌هایی را معرفی می‌کند که به کمک آن‌ها می‌توان به جای خواندن مطالب طولانی در صفحه اسکرین، به‌راحتی نشست و به آن‌ها گوش داد. در این مقاله، کلارک ۳ نرم‌افزار تبدیل متن به صوت NaturalReader، Capti Voice و Panopreter را که کار با آن‌ها خیلی ساده است معرفی می‌کند.
 
 
نگاهی به آخرین شماره مجله «وب‌یوزر» | زندگی در اینترنت با هویت جعلی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->